Siis ei tällä viikolla, vaan niin ku yhteensä...

Viime viikolla lähti vaivaiset 0,5 kg torstaihin mennessä. Yhteensä painonpudotusta vajaat 2 kiloa. Kyllä tämä tästä! Hyvä me, ollaan jo kuusi voipakettia karistettu yhessä!

Minua ei oikeastaan yllättänyt ollenkaan tuo oma huonohko tulos, sillä kävin ravintolassa syömässä lauantaina, maanantaina ja tiistaina. Sitten vielä keskiviikkona söin puolikkaan pitsan. Ei siis todellakaan mitään laihdutusruokaa ole tullut syötyä kuin kolmena päivänä. Noh, pääasia, että ei tullut takaisin yhtään grammaa.

Joulun ajan ajattelin syödä vain hieman kevyempää ruokaa kuin normaalisti, sillä en halua hikipinkona laskea joka murusta, minkä vedän lautaseltani naamaan. En kyllä yleensäkään syö jouluna aivan älyttömästi, sillä laatikot ja kinkku eivät kuulu lempiruokiini. Ehkä muutama siivu tulee lautaselle laitettua ja pari pottua mummon lipeäkalan kastikkeen kera. Siinä minun jouluateria kokonaisuudessaan. Suklaata ja pipareita aion syödä sen muutaman palan kuten yleensäkin. Sen sijaan pasteijoiden syöntiä pitäisi vissiin vähentää reilusti. Mut ku ne mutsin tekemät on NIIN hyviä!

Palailen joulun jälkeen astialle, joten en varmaankaan kirjoittele tänne ennen kuin palaan työmaalle keskiviikkona. Hyvät joulut Denille ja kaikille, jotka tätä blogia lueskelevat. Niin ja tsemppiä töihin Deni, sillä ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että sitä tarvii ja paljon...

* Tortoise