Nyt on painoa lähtenyt -1.4 kg. Iloinen yllätys oli myös se, että huomasin vaakani näyttävän kaksi kiloa liikaa! Sehän on melkein kuin olisi laihtunut hujauksessa sen verran=).

Välillä meinasi usko kokonaan loppua, kun paino vain sahasi edestakaisin, eikä tulosta oikein tullut. Olen päättänyt pitää yhden herkkupäivän viikossa, lauantaisin. Silloin voin syödä hiilaripitoista ruokaa ja herkutella vaikka irtokarkeilla tai jätskillä. Joulun aikana aion syödä kyllä jouluruokia surutta mitä mieli tekee. Konvehteja aion kuitenkin rajoittaa ostamalla ainoastaan yhden rasian. Kinkkuahan sitten voi syödä niin, että napa rutisee=).

Ongelmaksi meinaa välillä muodostua työpaikkaruokailut. Töissä kun ei oikein karppia ruokaa ole tarjolla ja eväät tuppaa aina jäämään kotiin. Usein työpäivä menee nälässä kahvin voimalla. Ei hyvä. Muuten olo on ollut ihan hyvä, mitään hirveitä mielitekoja ei ole ollut. Kun makeaa on alkanut tekemään mieli, olen tehnyt vadelma-kermarahkaa tai mascarpone-kaakaopalloja. Pitsan tai suolaisen himon yllättäessä voi kevein mielin syödä kebabia salaatilla tai tehdä suolaisen piirakan karppiohjeella.

Mutta tässäpä tällä erää, kyllä tämä tästä lähtee sujumaan!

*Deni*