Joulu ja uusivuosi ohitse... Ja mitään ei ole tapahtunut. Paino ei ole laskenut eikä kyllä noussutkaan. Eli pärjäsin joulun ihmeen hyvin. Toisaalta kuten jo aikaisemmin pohdiskelinkin, niin ei se joulu minulle ollut mikään hirmuinen haste alunperinkään. Oikeaa ruokaa kuten poron- ja hirvenpaistia lisukkeineen meni aika iso määrä, mutta ylimääräiset piparit ja tortut kiersin kaukaa. Suklaakonvehteja meni alle kymmenen kappaletta koko joulun aikana, mutta sen sijaan söin useamman lihapasteijan (prkl).

Punnituspäivänä (eli viime torstaina) grammoja oli lähtenyt muutama satanen edelliseen viikkoon verrattuna. En ehtinyt silloin käydä kirjoittelemassa tänne, sillä olin sairaana. Sen vuoksi punnitsin itseni tänään ylimääräisen kerran ihan vain sen takia, että voisin tänne laittaa tuloksen. Tulos oli +-0, eli ne muutama sata grammaa oli tullut takaisin... Aivan buu! Ehdin kyllä lipsahtaa viime viikonloppuna sipsilinjalle ollessani yksin kotona, joten en ihmettele painonnousua =) Noh, pitää tässä vielä nämä pari päivää ennen torstaita olla hieman tiukemmalla linjalla, jotta lukemat olisivat paremmat punnituksessa. Olen kyllä muutenkin ajatellut, että nyt pitää olla tarkempana ruokien suhteen, ettei päivittäiset pisteet ylittyisi. Juhlat on nyt juhlittu, joten tekosyitä syöpöttelyyn ei ainakaan pitäisi olla tiedossa lähiaikoina.

Niin ja tuohon Haavevaate -meemiin vastaan kuten sanoin ensimmäisessä kirjoituksessani, että pikkumekko päällä haluaisin olla ensi kesänä ilman niitä kiristäviä, kuristavia ja puristavia sukkahousuja. (Pitääpä laittaa kuvat tänne myöhemmin, jos vain onnistun ottamaan niitä mekoistani.) Toinen haaveeni on aika lähellä Denin saapashaavetta eli suunnitelmissani on ostaa ihka oikeat Manolo Blahnikit uudelta mantereelta, joten tavoitteena olisi, että myös jalat (ja pohkeet) tulisivat siroimiksi, jotta kengät pääsisivät oikeuksiinsa. Tässä esimerkki eräistä Manoloista, jotka voisivat olla jalassani jo toukokuussa =)
NMX8964_mn.jpg

* Tortoise