Heleppoa ku heinänteko helteellä! Viikon laihdutus -1,2 kg, joten 12 kilosta jäljellä enää... ööö pitää miettiä... 10,8 kg!

Viikko meni mökillä ollessa ja kotona völläillessä, joten -1,2 kg ei todellakaan ole paha tilanne. Pisteitä tuli syötyä reilusti (11 pistettä) yli painonvartijoiden ohjeistuksen, mutta kiloja lähti silti. Enkä edes laskenut mökillä juotuja siidereitä mukaan päivittäisiin pisteisiin. Mitä tästä siis opimme? Pitää juoda muutama siideri joka ilta, niin kilot karisevat ja olo on kuin perhosella =)

Tänään kokkauslistalla olisi poronkäristystä ja perunamuusia. Itse ruuasta menee pisteitä yhteensä 8-10 riippuen otanko käristystä 1,5 vai 2 desiä. Ei siis hirveästi jää syötävää muuhun, kun pisteitä on käytössä koko päivälle 20. Sitten vielä pitäisi säästää pari pojoa launataita varten, kun menen kaverini kanssa ulos syömään... Päivällä kahvilaan meni 6 pistettä, kun kahvin kanssa piti syödä "aamupalaksi" ruisleipä kaikkien mahdollisten täytteiden kera. Jäljellä 4 pistettä, jotka säästän ehkä lauantaihin. Päivän pisteet käytettynä ja kello vasta puoli kuusi. Ruoka on siis noin tunnin päästä, eikä sen jälkeen voi syödä enää mitään. Pitää varmaan käydä ostamassa pussillinen porkkanoita ja tehdä niistä raastetta - zero poeng ja masu täyteen!

*Tortoise*