Viimeksi, kun kirjoitin olin ajatellut kieltäytyväni irtokarkeista, mutta toisin kävi.... Lähdettiin illalla avokin kanssa katsomaan uusi Vares ja en halunnut vastustella houkutusta vastaan. Kävin siis ostamassa pienen pussin irtokarkkeja ja napostelin myös hyvällä omallatunnolla hieman popcornejakin. No, seuraukset eivät onneksi olleet katastrofaaliset; seuraavana aamuna oli turvotusta vajaan kilon verran tullut lisää, mutta nyt paino on jo normalisoitunut ja 200 grammaa vielä lähtenyt kaupantekijäisiksi=). Eli nyt paino on tippunut yhteensä - 2.4 kiloa. Hitaasti, mutta varmasti täältä tullaan unelmakroppani!

Nyt olen yövuorossa duunia paiskimassa ja onneksi on syöntijakso päällä. Tuossa alkuyöstä mutustin jo tutuksi tullutta kinkku-juusto-paprikapiirakkaa ja mansikka-kermarahkaa. Loppuyöstä ajattelin vielä nautiskella hieman uunilohta, jos vain on nälkä. Mukava laittaa sitten aamulla nukkumaan, kun maha on täynnä.

Tämä pätkäpaasto kyllä sopii minulle. Välillä paastojakson aikana on kyllä nälkä, mutta se menee yleensä ohitse juomalla. Jos ei mene, niin syön yhden juustosiivun, jolla nälän saa aika kätevästi siirrettyä.

Nytpä ei tämän enempää ajatus kulje, joten palaan asiaan. Tsemppiä kaikille kilojensa kanssa kamppaileville!=)