Argh... Kirjottelin jo yhden romaanin viikon saavutuksista, mutta onnistuin jotenkin hävittämään sen ennen julkaisemista, joten seuraavana tulee lyhennetty versio....

Eli viime viikko meni aivan loistavasti. Kiloja oli lähtenyt torstaina 1,5kg eli yhteensä 4,8kg. Lueskeltuani Denin kirjoituksia aloin muistelemaan omia tavotteitani. Yrityshän on saada ainakin 12kg pois, joten jäljellä on enää 7,2kg. Ei siis juuri mitään =) Reissuun on aikaa 8,5 viikkoa, joten ihan mahdottomalta tuo tavoite ei tunnu. Minulla on vielä aikomuksena pitää viikon nestepaasto noin kuukauden päästä, joten viimeistään silloin kilojen pitäisi alkaa huveta huimaa vauhtia.

Tuosta nestepaastosta kerron sen verran, että olen paastonnut 5-7 päivää joka kevät viimeisen kolmen vuoden aikana ja joka kerta pudottanut painoani 3-5kg. Paastoan Vogelin mehupaastolla suolihuuhtelujen kera. Olo on aina paaston jälkeen (ja sen aikana) ollut uskomattoman energinen ja "terve", joten olen ottanut sen jokavuotiseksi tapahtumaksi. Aikaisemmin en ole ollut laihdutuskuurilla ennen paaston alkamista, joten kiloja ei varmaankaan lähde viikossa niin montaa kuin ennen, mutta uskoisin kuitenkin muutaman hukkakilon tippuvan. Paastojen jälkeen olen onnistunut pitämään kilot (eli nesteet) pois siihen asti, kunnes mässäily on taas alkanut. Nyt kuitenkin jatkan vielä laihdutuskuuria noin kuukauden ajan, kunnes pääsen tasapainoilemaan uuden painoni kanssa. Toivon mukaan tämä taktiikka ei heti toisi kadonneita kiloja takaisin, vaan pääsisin niistä pysyvästi eroon. Mut, mut... Paastoon on vielä kuukausi, joten jatketaan siitä asiasta sitten myöhemmin.

* Tortoise