Nyt olen onnistuneesti vältellyt vaakaa muutaman päivän. Ei oikeastaan ole tehnyt edes mieli pompata sille, niin tuoreessa muistissa on vielä edellinen kerta ja sen tuoma olotila. Olo on ollut hieman turvonnut; johtunee varmaan lähestyvistä kuukautisista. Ruokaakin on tehnyt enemmän mieli kuin normaalisti.

Tänään kävimme miehen kanssa jälleen ulkona syömässä. Tällä kertaa kitusiin meni Kievarin pihvipannu eli naudan- ja porsaanpihvi höystettynä kahdenlaisella maustevoilla ja isolla keolla grillattuja kasviksia ja juureksia. Lisänä vielä papuja, jossa sekaan silputtu pekonia. Ai että oli nannaa!=) Rasvaa ei tässä annoksessa kovin paljoa loppujen lopuksi kuitenkaan ollut- ja sen huomaa nyt mahan kurnimisena. Käymme aika usein ravintolassa syömässä, mikä ei sinällään haittaa, kunhan valitsee ruuan oikein. Yleensä aina syön jonkin pihvin ja lisukkeena tietysti salaattia tai kasviksia. Toimii!

Nyt paiskin yövuorossa duunia ja paastojakso on päällä. Yöksi varasin mukaani yhden tölkin Pepsi maxia ja yhden tölkin Batteryn sokeritonta. Lisäksi on mukana valikoima erilaisia teepusseja, jotta saa välillä jotakin lämmintä mahaan. Ja kuten jo mainitsin, niin nälkä jo on, mur.

Huomiseksi on varattuna tortilla-ainekset ja illalla Tortoisen luokse suunnittelemaan tulevaa reissua=). Ehkäpä varaan mukaani muutaman sokerittoman lonkeron tahi punaviiniä. Hmm, vai ottaiskos molempia=).

*Deni*