Tämä mun laihdutusprojekti on nyt vähän tällaista hakemista, että mikä toimii ja mikä ei. Karppilinjalla yhä pysytään, siitä en luovu, mutta nyt uutuutena kokeilussa lisäksi pätkäpaasto.

Pätkäpaastossa syödään 24 tuntia ja sitten myös paastotaan 24 tuntia. Vuorokauden katkaisen klo 18, eli jokaiselle päivälle saa kuitenkin johonkin aikaan syödä =). Alku on näyttänyt ihan hyvältä, ensimmäisen paastovuorokauden jälkeen oli hävinnyt - 600 grammaa joulun aikana tullutta läskiä. Nyt olen saanut -1 kg pois, joten tiukassa on vararenkaat tällä tytöllä!

Laskin tässä, että Miamin matkaan on aikaa noin neljä kuukautta eli 16 viikkoa. Kyllähän siinä ajassa ehtii ihan hyvän tuloksen saada, jos vaan paino alkaa tästä kunnolla tippumaan. Jos vaikka onnistuisi tiputtamaan kilon per viikko, tuloshan olisi vallan upea=)! *haaveilee*

Ollaan siipan kanssa käyty aina välillä tekemässä reippaita kävelylenkkejä, ja ollaan mietitty myös kuntopyörän ostoa. Sillä kun aina aamulla polkisi puoli tuntia menemään, niin saisi varmaan vähän lisäbuustia. Ainoa ongelma on vain säilytystilan puute, kun asunto tuppaa olemaan vähän turhan pieni ainakin tuollaisille kunnonkohotusvälineille.

Fiilis on kyllä nyt hyvä ja uskon tämän pätkäpaastoilun tuottavan tulosta; jos ei tämä laihduta, niin sitten ei kyllä mikään!=)

*Deni*