Tai itseasiassa alkoi jo torstaina pari päivää sitten.... Laihduttaminen meinaan... Tavoitteena saada oksettavan näköiset läskit pois kehoni ympäriltä ennen Miamin reissua. Eihän sitä kehtaa mennä kävelemään pitkin bulevardeja, jos nämä nykyiset kilot roikkuvat edelleen takapuolessa. Voi tätä naisena olemmisen tuskaa!

Aion käyttää apunani Painonvartijoiden points-ohjelmaa, jota käytin viimeksikin ollessani laihdutuskuurilla. Niin, sanoin todellakin viimeksi, eli olen jo muutaman kerran aikaisemmin onnistunut tiputtamaan ihan kohtuullisen määrän rasvaa itsestäni. Jotenkin se vaan on niin helppoa saada ne myös takaisin... Jojotus vaan käy tympimään aina siinä vaiheessa kun uudet ihanat kuteet, jotka olet ostanut laihduttuasi alkavat kutistumaan hälyttävästi vaatekaapissa. Tai sitten yrität selitellä itsellesi sovituskopissa, että juuri tämän vaatteen koot ovat varmasti hirveän pieniä, sillä kyllä se tämä sama numero sopi vielä vuosi sitten päälle. Olen sitä mieltä, että kiloista viis kunhan vaan ne vanhat mekot mahtuisivat päälle ilman kuristavia ja kiristäviä sukkahousuja (tai ylipäätänsä mahtuisivat päälle). Minimitavoite on kuitenkin pakko laittaa itseä tsemppatakseen, joten toukokuussa tavoitteena on olla 12 kiloa kevyempi - ihanne olisi se 15 kilogrammia taivaan tuuliin.

Tarkoituksenani on sitten ilmoittaa joka torstai kadonneiden kilojen määrä tänne, jos vain suinkin muistan kotona käydä kirjoittelemassa. Näyttää näet olevan aika hankalaa kirjoitella näin töissä tänne blogiin, kun aina tuntuu olevan joku selän takana kyttäämässä =) Seuraavan kerran tulen sitten kirjoittamaan tiistaina mökkireissun jälkeen. Jänskättää hieman, miten reissussa menee näin juuri laihdutuksen aloittaneena. Yleensähän sitä ostaa mukaansa kaikkea ylimääräistä naposteltavaa, kun kerrankin pääsee jonnekin muualle evästämään kuin kotiinsa.

Ai niin ja muutin sittenkin tuota omaa nimimerkkiäni. Vaihtaisitko Deni sen noihin tietoihin, etten vahingossa räpellä jotain tärkeää bittiavaruuteen... Ja tsemppiä meille!

*Tortoise*