Tänään oli siis "virallinen" punnituspäiväni. Ja  painoahan oli ihan kivasti lähtenyt viikossa: -900 grammaa! =) Eli pudotusta yhteensä nyt sitten - 4.5 kg. Sitähän melkein uskaltaisi toivoa, että viiden kilon raja menisi ensi viikolla rikki....

Ja tällä viikolla pisteetkin menivät noin kymmenen pojoa yli sallitun, joten olen kyllä hieman ihmeissäni.Nyt viime aikoina paino on tosiaan tippunut ihan hyvin. Eihän tämä vauhti yleisesti ottaen vieläkään mikään kova missään nimessä ole, mutta että tulosta kuitenkin tulee; se on pääasia. Reissuun on aikaa nyt noin seitsemän viikkoa. Jos ajattelisi, että onnistuisi pudottamaan edes sen puoli kiloa viikossa, ehtisi paino tippua vielä sen 3.5 kg. Silloin pudotusta olisi se kahdeksan kiloa, mikä jo varmaan näkyisikin jo jossakin. Tietysti aivan mahtista olisi, jos kiloja ehtisi sulaa yhteensä se kymmenen kiloa, mutta ollaanpa kuitenkin realisteja.

Mutta nyt on hyvä mieli, vaikka aamulla  kirosin kaikki maailman asiat kamalassa sohjossa mopolla ajellessani. Niin se vaan piristää mustan mielen, kun tulosta tulee.

*Deni*