Nyt ei kai auta kun tämänkin tytön nöyrtyä ja suunnata askel kohti jumppasalia. Varmuuden vuoksi kävin vielä ostamassa uudet aerobic kengät ja uuden hienon jumppakassin, etten varmasti tule katumapäälle... Huomenna siis suuntaan kohti Rasvanpolttojumppaa. Jo nimikin  kuulostaa niin laihduttavalta, että!

Ja jos ei tämäkään vielä auta, niin menin ja varasin myös ajan Debussy- vartalohoitoon kosmetologikoululle. Hoidon pitäisi poistaa selluliittiä ynnä muuta läskiä, varsinkin jos ottaa sarjahoitoina. Nyt on kovat aseet käytössä!=) Ja rahaa tietysti palaa, mutta mitäpä ei nainen tekisi kauneutensa eteen.

Solariumissa käynnin aloitin myös eilen. Sehän ei varsinaisesti laihduta, mutta jospa kroppa näyttäisi edes vähän kivemmalta ruskettuneena kuin valkoisena. Ja tietysti toiveissa on, ettei niin helposti palaisi sitten toukokuussa, kun olisi alla jo vähän väriä.

Olen myös ajatellut, että pari viimeistä viikkoa ennen reissua vetäisisin Modifast kuurin. Lähtisiköhän sillä muutama kilo?

Tämä homma alkaa kyllä jo omissakin korvissa kuulostamaan lähinnä epätoivoiselta, ja sitä kai se aika pitkälti onkin. Mutta en vielä ainakaan osaa lopettaa.

*Deni*