Fiilis on ihan hyvä. Tänään oli "virallinen" punnituspäivä ja tulos oli ihan hyvä: yhteensä pudotusta nyt -3.2kg. Tyytyväinen olen, vaikkakaan vauhti ei edelleenkään päätä huimaa. Muutosta tuli sen verran, että päivittäiset pisteet vähenivät 20:stä 18:sta ja sillä pitäisi nyt pärjätä.

Herkkuja on tehnyt jonkin verran mieli, joten otin ja tilasin Painonvartijoista erinäisen valikoiman patukoita ja karkkeja. Ne ovat yllättävän hyviä ja pisteitäkään ei kovin paljoa niillä kulu. Tosin täytyy sanoa, että varoitukset laksatiivisista vaikutuksista kannattaa ottaa kyllä ihan tosissaan; kuten mieheni sai eilen illalla kyllä karvaasti todeta...

Olen myös viime aikoina ihastunut nautiskelemaan erilaisista pirtelöistä. Kippoon vaan rasvatonta rahkaa, rasvatonta maitoa, marjoja/hedelmiä ja makeutusainetta ja ei kun surruttelemaan sauvasekoittimella. Tulee kyllä hyvää=). Näihin saan hyvin kulutettua pakastimesta viime kesäiset mansikoiden jämät, jotka muuten varmaan jäisivät sinne tilaa viemään.

Välillä alkaa tuntumaan, että tästä laihduttamisesta on tullut jo ihan normaali elämäntapa; ettei varmaan enää osaisi olla edes miettimättä koko ajan mitä suuhunsa pistää, ja kuinka paljon missäkin on kaloreita ja rasvaa... Tiedä siitä sitten, että onko se erityisen hyvä asia vai ei. Ainakin siltä osin on ihan hyvä, ettei ole muksuja; ne varmaan saisivat jonkinlaisia kieroutuneita malleja naisena olemisesta ja terveestä suhtautumisesta ruokaan ja omaan kehoon.

Että tällaista vuodatusta tällä kertaa =).

*Deni*