Aamulla, kun heräsin, vatsani oli kamala pallo. Eli reippaanlaista turvotusta kehissä. Olisikohan syynä siihen se, ettei vatsani ole oikein toiminut ja suolet on täynnä sitä ihteään. Tai sitten olen vain yksinkertaisesti juonut liian vähän. Päivän mittaan olo on hieman helpottunut.

Ruokapuoli on ollut tänään aika surkeanlaista. Olin töissä aamuvuorossa, enkä siellä syönyt murentakaan. Kotiin tullessa kipollinen turkkilaista jogurttia ja nukkumaan, jotta jaksaa yön valvoa. Kun heräsin, oli ukko syönyt päivälliseksi kaavailemani kanankoiven ja jääkaappi ammotti tyhjyyttään. Ennen kuutta ehdin kiskaista taas kupin turkkilaista ja kourallisen irtokarkkeja ennen paastojakson alkua. Ne karkit olisi kyllä voinut jättää väliin, mutta kalorit jäi tältä päivää muutenkin niin vähäksi, että mussutin ne vailla minkäänlaista huonoa omaatuntoa. Edessä on piiiiiitkä ja nälkäinen yö.

Mietin tässä, josko kävisi kävelemällä kaupassa; saisi muutaman kilsan lenkin ja kaappiin jotain purtavaa huomiseksi. Avokki kun nääs on autolla liikenteessä ja skootterin selkään en näin liukkailla uskalla. Mutta mietinpä sitä vielä=).

*Deni*